Diensten

Scroll naar beneden of gebruik het uitklapmenu om een keuze te maken.

Training

Op Fitjar bent u op het juiste adres om uw paard in training te zetten.

Maaike is gediplomeerd VIT A-trainer, ze is specialist in het intölten en doorrijden van paarden op elk niveau.

Vera heeft 4 jaar in IJsland gewoond en gewerkt en neemt paarden in training voor doorrijden en onderhoudstraining.

Het paard wordt in principe vijf keer per week gewerkt, tenzij anders gewenst. De gehanteerde tarieven zijn inclusief stalling, ruwvoer en krachtvoer. Exclusief hoefsmid- en dierenartskosten.

Instructie

Maaike geeft privé-instructie aan ruiters met eigen paard op elk niveau. Op Fitjar en op aanvraag in de regio. Maaike is gediplomeerd VIT trainer/instructeur-A.

Cursussen

Maaike geeft cursus door heel Nederland en in het buitenland.
Bovendien worden op Stoeterij Fitjar ook regelmatig cursussen georganiseerd, niet alleen van Maaike, maar ook door gastinstructeurs.

Een dagcursus op Fitjar bestaat uit twee keer les, theorie, lunch en dranken en stalling paard.

Locatieverhuur

De locatie van stoeterij beschikt over bijna alle faciliteiten voor de (IJslandse) paardensport en is in zijn geheel of gedeeltelijk te huur voor uiteenlopende evenementen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Privacybeleid © 2024 Stoeterij Fitjar: Op de afbeeldingen op deze website rust auteursrecht. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.