Trainingseenheid aanbieding

Na een groot succes van afgelopen jaar, biedt Stoeterij Fitjar opnieuw een trainingseenheid aan! Deze vindt plaats van 20 augustus tot 9 oktober 2022.7 weken training voor de prijs van 6 weken. Wat neerkomt op €1080 voor 7 weken, en voor hengsten €1180.De prijs is inclusief stalling, maar exclusief hoefsmid, dierenarts en andere eventuele extra’s.

Ik word bijgestaan door Iris Cortlever, een jonge talentvolle ruiter, met veel vertrouwen in de paarden. Werkt graag met jonge paarden en heeft de gave om het paard met zelfvertrouwen te laten leren en groeien. Gedurende deze zeven weken kunnen wij uw jonge paard inrijden, klaar maken voor eventuele verkoop, intölten of wat de wens maar is.

Het zijn 7 weken; een mooie tijd, maar dat is niet lang genoeg om paarden met een serieus gedragsprobleem van hun probleem te verlossen. Wij werken vijf keer in de week uw paard.

In de laatste 2 weken is het mogelijk om op het eigen paard een paar keer met ons mee te rijden, zodat de overdracht goed verloopt.

Aanmelden kan vanaf nu. We hebben wel een maximum wat we aankunnen, dan we hanteren de volgorde van binnenkomst. Graag via maaike@fitjar.nl, ook vragen graag via email. Wij, Maaike en Iris kijken uit naar jullie komst op Stoeterij Fitjar!

Trainings eenheid (jonge) paarden.

Komende  zomer bied Stoeterij Fitjar weer een trainingseenheid aan.

Deze vindt plaats van 18 juli t/m 4 september

7 weken training voor de prijs van 6 weken.

Dat is € 1050 voor 7 weken. Voor hengsten is de prijs € 1150.

De prijs is inclusief stalling, maar exclusief hoefsmid, dierenarts en andere eventuele extra`s.

Voor mensen die Stoeterij Fitjar niet kennen;

Onze Stoeterij is sinds 1995 gevestigd in Noord Sleen, Drenthe. We beschikken over een ovaalbaan, binnenbak, een longeercirkel, stapmolen, stallen, paddocks en 3 ha land en ligt aan een prachtig bos met super uitrijmogelijkheden.. de lat ligt bij ons hoog qua stalmanagement; de paarden in de paddock worden 4 maal per dag gevoerd of staan op de wei. We mesten regelmatig uit en er is bij de paddocks altijd schaduw.

Ik , Maaike Burggrafer zit al mijn hele leven in de IJslandse paarden, ben gecertificeerd trainer A bij de VIT en heb ook mijn FT diploma`s  in IJsland gehaald.

Ik word bijgestaan door Iris Cortlever, een jonge talentvolle ruiter, met veel vertrouwen in de paarden. En werkt graag met jonge paarden en heeft de gave om het paard met zelfvertrouwen te laten leren en groeien.

Ook Vera van Praag Sigaar zal mee helpen, na 4 jaar gewerkt te hebben op IJsland is ze sinds 2 jaar ook weer op Stoeterij Fitjar. Het kan zijn dat Vera niet altijd op Fitjar is, omdat zij ook probeert zich in het WK team te rijden.

Gedurende deze 7 weken  kunnen wij Uw jonge paard inrijden, klaar maken voor eventuele verkoop. Intölten of wat de wens maar is. Het zijn 7 weken een mooie tijd, maar dat is niet lang genoeg om paarden met een serieus gedragsprobleem van hun probleem te verlossen. We werken Uw paard 5 keer in de week. In de laatste 2 weken is het mogelijk om op het eigen paard een paar keer met ons mee te rijden, zodat de overdracht goed verloopt.

Vera is naast ruiter ook professioneel fotografe en maakt echt de meest prachtige foto`s. zij kan op Uw verzoek tijdens de trainingsperiode mooie foto`s va Uw paard maken. U kunt hiervoor rechtstreeks met Vera  afspraken over maken. Zij is te bereiken op 0618322151.

Aanmelding kan vanaf nu. We hebben wel een maximum wat we aankunnen, dat we hanteren de volgorde van binnenkomst.

Graag via maaike@fitjar.nl, niet via fb. Ook vragen graag via email.

Wij, Maaike, Iris, Vera , kijken uit naar jullie komst op Stoeterij Fitjar

Privacybeleid © 2024 Stoeterij Fitjar: Op de afbeeldingen op deze website rust auteursrecht. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.