Trainingseenheid aanbieding

Na een groot succes van afgelopen jaar, biedt Stoeterij Fitjar opnieuw een trainingseenheid aan! Deze vindt plaats van 20 augustus tot 9 oktober 2022.7 weken training voor de prijs van 6 weken. Wat neerkomt op €1080 voor 7 weken, en voor hengsten €1180.De prijs is inclusief stalling, maar exclusief hoefsmid, dierenarts en andere eventuele extra’s.

Ik word bijgestaan door Iris Cortlever, een jonge talentvolle ruiter, met veel vertrouwen in de paarden. Werkt graag met jonge paarden en heeft de gave om het paard met zelfvertrouwen te laten leren en groeien. Gedurende deze zeven weken kunnen wij uw jonge paard inrijden, klaar maken voor eventuele verkoop, intölten of wat de wens maar is.

Het zijn 7 weken; een mooie tijd, maar dat is niet lang genoeg om paarden met een serieus gedragsprobleem van hun probleem te verlossen. Wij werken vijf keer in de week uw paard.

In de laatste 2 weken is het mogelijk om op het eigen paard een paar keer met ons mee te rijden, zodat de overdracht goed verloopt.

Aanmelden kan vanaf nu. We hebben wel een maximum wat we aankunnen, dan we hanteren de volgorde van binnenkomst. Graag via maaike@fitjar.nl, ook vragen graag via email. Wij, Maaike en Iris kijken uit naar jullie komst op Stoeterij Fitjar!

Privacybeleid © 2023 Stoeterij Fitjar: Op de afbeeldingen op deze website rust auteursrecht. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.